Interessant:

Samsung Galaxy S4: 27 april verkrijgbaar

nieuws 17 april 2013 om 17:34

De Samsung Galaxy S4 met 16GB geheugen is vanaf 27 april 10:00 uur verkrijgbaar in Nederland in de kleuren Black Mist en White Frost. De adviesverkoopprijs bedraagt € 699,-.

De Samsung Galaxy S4 (i9500) draait op Android 4.2 Jelly Bean en beschikt over een groot 5-inch Full HD SuperAMOLED-display van het krasbestendige Gorilla Glass 3. Naast WiFi, 3G/HSDPA, GPS/GLONASS, NFC, Bluetooth 4.0, MHL en IR LED (afstandsbedieningsoptie via infrarood) ondersteunt de Samsung Galaxy S4 ook 4G/LTE voor razendsnel internet.

De Samsung Galaxy S4 beschikt verder onder meer over over een 13-megapixel camera met LED-flitser, panorama-functie, zero shutter lag (dat wil zeggen geen sluitertijdvertraging zodat je snel foto's achter elkaar kan nemen) en een 1080p Full HD-videorecorder aan de achterzijde. (De Galaxy S3 had een 8-megapixel camera). Aan de voorzijde van de S4 vind je een 2-megapixel frontcamera/webcam om mee te videochatten en waarmee je ook foto's en video's kan maken. Met de nieuwe Dual Camera-functie kun je met de twee camera's tegelijkertijd foto's maken. Vervolgens kun je de twee foto's samenvoegen, waarbij je uit acht verschillende frame-effecten kunt kiezen. Verder kun je met de Galaxy S4 videocalls met familie en vrienden voeren. Zodra je de Dual Video Call functie inschakelt, kun jij hen laten zien waar jij naar kijkt tijdens het gesprek.

Een andere bijzondere functie op de Galaxy S4 is Samsung Smart Pause, waarmee je het scherm bedient met je ogen. Als je een video op de smartphone bekijkt, wordt het beeld automatisch gepauzeerd zodra je even wegkijkt. Zodra je je ogen weer richt op het scherm, gaat de video vanzelf weer verder. Met Samsung Smart Scroll scroll je door webpagina's of e-mailberichten zonder het scherm aan te raken. Je hoeft daarvoor alleen maar naar het scherm te kijken en je pols te bewegen. Met WatchON ten slotte is de S4 te gebruiken als afstandsbediening.

De Samsung Galaxy S4 (16GB) ligt vanaf 27 april in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van € 699,-.

Samsung Galaxy S4 (i9500)
Samsung Galaxy S4 (i9500)

portablegear.nl


Gerelateerde producten