Interessant:

Kobo Aura HD: 6,8-inch HD e-reader

nieuws 16 april 2013 om 13:53

Kobo introduceert de Aura HD, een e-reader met een groot 6,8-inch touchscreen met een HD (1.440 x 1.080 pixels) resolutie, WiFi-ondersteuning en 4GB geheugen. [update]

Voor het 6,8-inch scherm van de Kobo Aura HD is gebruik gemaakt van de e-Ink Pearl-technologie, dat net zo prettig is af te lezen als regulier papier. De ingebouwde  en aanpasbare schermverlichting (ComfortLight), zorgt ervoor dat je de Aura HD ook kan gebruiken als het donker is.

Voor het letterype heb je de keuze uit 10 verschillende varianten en 24 formaten. Het is mogelijk om tekst te markeren, notities te maken en notities of quotes te delen via Facebook. De Kobo Aura HD ondersteunt verder Reading Life: deze functionaliteit houdt je leesstatistieken bij en je kan je favoriete passages ermee delen op Facebook. De Aura HD is daarnaast voorzien van een 1GHz processor, WiFi, 4GB geheugen (uitbreidbaar via microSD) en twee voorgeinstalleerde spelletjes (Sudoku en Chess). Kobo belooft een accuduur van 2 maanden.

De Kobo Aura HD komt in eerste instantie in de Verenigde Staten op de markt voor een prijs van 169 dollar. Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaarheid in Nederland.

Update: de Kobo Aura HD is "binnenkort"ook verkrijgbaar in Nederland via www.libris.nl en www.blz.nl voor € 169,99.

Kobo Aura HD
Kobo Aura HD

Kobo


Gerelateerde producten