Interessant:

Expedia-app voor smartphones vernieuwd

nieuws 10 april 2013 om 14:34

Expedia.nl brengt een vernieuwde Nederlandstalige versie uit van zijn bestaande gratis mobiele applicatie. Door de update kunnen Nederlandse reizigers nu direct vluchten boeken van meer dan 150 verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Daarnaast bevat de mobiele app speciale aanbiedingen en een trendy interface die de bestemmingen levendiger weergeeft. Als reizigers hulp nodig hebben, kunnen ze met een druk op de knop de Expedia- klantenservice bereiken. De reisplan-informatie voorziet reizigers van actuele reisinformatie en biedt verder handige info over geboekte activiteiten of autohuur.

De nieuwe reisplan-informatie in de app biedt reizigers ondersteuning als ze onderweg zijn. De mobiele app geeft informatie tijdens elke fase van de reis. Je kunt hierbij denken aan bevestigingscodes, namen van de luchtvaartmaatschappijen, vluchtnummers, reisdata en tijden, gate informatie en actuele vluchtstatus. Daarnaast geeft de app aan wanneer je vertrekt en aankomt en laat de app op luchthavens van je tussenstops zien hoe je het beste bij je volgende vlucht kunt komen. Ook bevat de app plattegronden van meer dan 200 internationale vliegvelden. Anderen kunnen je reis via mail en sms volgen, omdat je je reisplan kunt delen. Al deze informatie is gratis beschikbaar door in te loggen met je e-mailadres en boekingsnummer.

Verder kunnen Nederlandse reizigers nu vluchten bekijken, selecteren en boeken van meer dan 150 verschillende luchtvaartmaatschappijen. Vluchten zijn te selecteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd of duur. Selecteren is een snel en eenvoudig proces en reizigers kunnen met een druk op de knop betalen met hun creditcard. Daarnaast krijgen reizigers ook gratis updates over de status van hun vlucht.

René Nieuwmans, Senior Commercial Manager Expedia Nederland: "Reizen kan behoorlijk stressvol zijn, vooral als je plannen wijzigen of je last minute vertrekt. Als je je moet haasten om bij het vliegveld te komen, heb je niet altijd de tijd om al je reisinfo te printen. Dus de mogelijkheid om je gate te checken op weg naar het vliegveld, een kaart van het vliegveld te bekijken of de locatie van het hotel snel te checken, zorgt ervoor dat reizen een veel prettigere ervaring wordt."

De vernieuwde Expedia app is te downloaden via de iTunes App Store en Google Play. 

Expedia-app op tablet
Expedia-app op tablet

Expedia