Interessant:

Samsung Galaxy Win geintroduceerd

nieuws 8 april 2013 om 10:31

De Samsung Galaxy Win, een Galaxy-smartphone met een groot 4,7-inch touchscreen en Android 4.1, is officieel internationaal geintroduceerd. Vorige week zag het toestel reeds in China het levenslicht.

Samsung onthulde de Samsung Galaxy Win (i8522) vorige week in China, maar toen was nog onduidelijk of het toestel ook buiten China zou verschijnen. Nu hebben de Koreanen dan officieel de internationale editie van de 4,7-inch grote Android-smartphone aangekondigd.

Naast een 4,7-inch WVGA (480 x 800 pixels) touchscreen en Android 4.1 Jelly Bean is de Galaxy Win voorzien van de TouchWiz-interface met opties als Easy Mode (selecteert grote widgets voor je homescreens), Motion UX (waarmee je onder meer een oproep kan uitschakelen door het toestel op de kop te leggen) en Smart Alert (stuurt je notificaties van gemiste berichten en oproepen zodra je de telefoon oppakt). Apps voor onder meer ChatON, Google Maps, YouTube, Google+, Google Places en Google Navigation zijn voorgeinstalleerd. 

Videochatten op de Galaxy Win is mogelijk dankzij de ondersteuning van WiFi en een VGA-frontcamera/webcam. Daarnaast beschikt het toestel over DLNA, Bluetooth 3.0, aGPS, FM-radio, een 5-megapixel camera (met 720p HD-videorecorder), een 2.000 mAH batterij en 8GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD).

De Samsung Galaxy Win komt in het wit of grijs en is beschikbaar als single-sim en als dual-sim model. Informatie over de prijs en beschikbaarheid in Nederland moet nog volgen.

Samsung Galaxy Win (i8552)
Samsung Galaxy Win (i8552)

Samsung Mobile Press


Gerelateerde producten