Interessant:

Samsung onthult Galaxy Star en Galaxy Pocket Neo

nieuws 4 april 2013 om 11:58

Samsung heeft haar assortiment Galaxy-smartphones uitgebreid met twee nieuwe budgetvriendelijke modellen: de Galaxy Star en de Galaxy Pocket Neo. Beide toestellen komen als single-sim of als dual-sim model.

De Samsung Galaxy Star (S5280) en de Samsung Galaxy Pocket Neo (S5310) zijn allebei voorzien van een 3-inch touchscreen, Android 4.1 Jelly Bean, de TouchWiz-interface en een 2-megapixel camera aan de achterzijde. Tevens ondersteunen beide modellen WiFi, 3G/HSDPA, Bluetooth 4.0, aGPS en FM-radio. Ook het geheugen van de Galaxy Star en Galaxy Pocket Neo is hetzelfde: 4GB, uitbreidbaar middels microSD. Het verschil tussen de modellen zit hem in de processor: de Galaxy Star heeft een 1GHz chip, de Galaxy Pocket Neo moet het doen met een 850MHz processor.

Samsung Galaxy Star (S5280)
Samsung Galaxy Star (S5280)

De Galaxy Star en de Galaxy Pocket Neo komen beide in zowel single-sim als dual-sim edities. De dual-sim edities hebben typenummers S5282 en S5312. Op het homescreen kan gemakkelijk van simkaart worden gewisseld. Bij het versturen van een sms'je is het eenvoudig om te kiezen met welke nummer je het bericht verstuurt dankzij twee aparte verzendtoetsen op de berichtpagina. Verder zijn inkomende oproepen eenvoudig te weigeren door de toestellen om te draaien.

Er is nog geen informatie over de prijzen en beschikbaar van deáGalaxy StaráenáGalaxy Pocket Neoáin Nederland.

Samsung Galaxy Pocket Neo (S5310)
Samsung Galaxy Pocket Neo (S5310)

Samsung Tomorrow