Interessant:

T-Mobile maakt 4G beschikbaar voor alle klanten

nieuws 4 april 2013 om 11:46

Alle klanten van T-Mobile krijgen zonder extra kosten toegang tot het nieuwe 4G-netwerk. Klanten die willen profiteren van de maximale mogelijkheden op het 4G netwerk kunnen hiervoor hun huidige abonnement aanpassen of vernieuwen.

Bijzonder is dat het T-Mobile 4G netwerk direct geschikt wordt voor alle 4G ready smartphones en tablets, inclusief de iPhone 5 en iPad 4. Het T-Mobile 4G netwerk komt vanaf het najaar gefaseerd beschikbaar en is onderdeel van het netwerkprogramma 'Samen Meer Bereiken'. Hierin wordt ook het bestaande 3G-netwerk verbeterd. T-Mobile gaat 4G-toestellen voorzien van een duidelijk herkenbaar '4G ready'-logo. 

Marco Kind, Directeur Consumer van T-Mobile in Nederland: "T-Mobile wil de voordelen van mobiel internet voor iedereen beschikbaar maken. Door alle klanten met een 4G toestel straks toegang te geven tot het nieuwe netwerk, profiteren zij van beter bereik en meer snelheid. Browsen, video’s bekijken en streaming muziek luisteren via Deezer – het zal allemaal soepeler en sneller gaan voor onze klanten. Vanaf het najaar maken we 4G voor onze klanten beschikbaar".

Verder introduceert T-Mobile een vernieuwd aanbod voor mobiel internet op tablet en laptop. De vernieuwde (4G) abonnementen voor tablet en laptop zijn direct verkrijgbaar. Mobiel internet voor tablet en laptop is bij T-Mobile beschikbaar vanaf € 10,- per maand. Daarvoor krijg je een databundel van 250MB. De grootste bundel heeft een volume van 10GB en kost € 40,- per maand. Na verbruik van het datategoed kan je blijven internetten met een snelheid van 128 Kbps zonder extra kosten.

Apple iPad 4
Apple iPad 4

abo-vergelijk.nl