Interessant:

Sony Xperia E te koop in Nederland

nieuws 28 maart 2013 om 11:03

De Sony Xperia E, een compact en scherp geprijsde smartphone met Android 4.1 en een 3,5-inch display, is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland.

De Sony Xperia Eábeschikt naast een 3,5-inch HVGA (320 x 480 pixels) scherm en Android 4.1 Jelly Beanáover HD Voice met ruisonderdrukking (voor uitstekende gesprekskwaliteit in alle omstandigheden) en batterijmanagement die de standbytijd - volgens Sony - tot vier keer verlengt.áWanneer het scherm enkele minuten in slaapmodus staat, is er de optie om automatisch WiFi en dataverkeer uit te schakelen, waardoor de meeste apps op inactief worden gezet om het batterijverbruik te sparen. Je kan dan echter nog wel telefoneren en tekstberichten versturen. Als je het scherm weer aanraakt, werken alle functies weer normaal.á

Verder is de Xperia E uitgerust met een 1.500 mAh batterij, Walkman-muziek met xLOUD- en 3D surround sound-technologie, DLNA-technologie, een 1GHz processor en een 3,2-megapixel camera.

De Sony Xperia Eáis verkrijgbaar in het zwart en vanaf eind april ook in het wit voor een adviesverkoopprijs van Ç 149,-. Eerder kwam de Xperia E dual, de dual-sim uitvoering van de Xperia E, al op de Nederlandse markt.

Sony Xperia E
Sony Xperia E

portablegear.nl