Interessant:

Nokia Music+ in Nederland

nieuws 26 maart 2013 om 14:33

Nokia introduceert vanaf deze week Nokia Music+ in Nederland. Deze upgrade in abonnementsvorm van de free-to-stream muziekdienst Nokia Music biedt een aantal extra mogelijkheden tegen een kleine betaling.

De bestaande Nokia Music-dienst blijft gratis, zonder advertenties, registratievorm of abonnementsvorm voor Nokia Lumia-eigenaren. Nokia Music-gebruikers maken hun eigen mix of streamen een van de vele mixen die zijn samengesteld door een team van musicologen en internationale muzikanten. Deze kunnen ook opgeslagen worden om offline te beluisteren.

Voor € 3,99 per maand biedt Nokia Music+ de volgende extra diensten voor nog meer muziekplezier: de mogelijkheid om ongelimiteerd mixen te downloaden voor offline afspelen, ongelimiteerd doorklikken in mixen zodat ze nog meer bij de persoonlijke smaak passen, de mogelijkheid om een hogere kwaliteit audio te kiezen bij een WiFi-verbinding, lyrics streaming bij heel veel tracks en luisteren naar Nokia Music via internettoestellen zoals pc of tablet.

Nokia Music+ is beschikbaar voor Nokia Lumia-gebruikers als betaald abonnement bovenop de huidige gratis dienst. Via de Nokia Music app is een 7-daags proefabonnement verkrijgbaar. Let op: de dienst is alleen beschikbaar voor Lumia-smartphones.

Nokia Music+ voor Lumia-smartphones
Nokia Music+ voor Lumia-smartphones

portablegear.nl