Interessant:

iPhone 5S en iPad 5 staan klaar

nieuws 6 maart 2013 om 14:09

Volgens de Apple-watchers van website iMoreákomt Apple binnenkort met een nieuwe lijn producten. De iPad 5 en iPad mini 2 komen volgens de site mogelijk al in april op de markt; de iPhone 5S zou gepland staan voor augustus.

De iPhone 5S en iPad mini 2 zouden nog vrijwel hetzelfde design hebben als de huidige iPhone 5 en iPad mini en alleen betere interne specificaties bieden. Naar verluidt zijn de apparaten voorzien van een snellere processor en een betere camera. Verder zou de behuizing van de iPhone 5S nog dunner zijn dan die van de iPhone 5. De geruchten claimen verder dat de iPad 5 wel een geheel nieuw design krijgt ten opzichte van de iPad 4: meer details zijn er echter nog niet bekend.

Eerdere iPhone 5S geruchtenáspraken over een 13-megapixel camera en een groter display, maar dit is nog niet bevestigd. In China claimde iemand reeds de iPhone 6 te hebben gespot. Tot slot gaan er de laatste tijd hardnekkige geruchten over een Apple iWatch. Het blijft daarom nog spannend welke producten Apple binnenkort daadwerkelijk zal aankondigen.

Naschrift:ádeáiPhone 5SáenáiPhone 5Cázijn 10 september 2013 officieel geintroduceerd. De iPad Air (iPad 5) volgde in november 2013.

iPhone 5
iPhone 5

iMore