Interessant:

Vodafone RED: onbeperkt bellen en sms'en

nieuws 28 februari 2013 om 11:30

Vodafone introduceert 4 maart 2013 Vodafone RED, een bundel (voor consumenten en zakelijke klanten) met onbeperkt bellen en sms'en, 1GB data per maand, een smartphone en een vervangend toestel bij reparatie.

Daarnaast  krijgen klanten standaard een aantal extra diensten, waaronder 5GB opslag in de cloud. Voor een optimale ervaring van Vodafone RED maakt de telecomaanbieder het gehele netwerk sneller, zodat álle smartphones profiteren van de hogere snelheden. Enerzijds verbetert Vodafone het 3G-netwerk, anderzijds rolt het zijn nieuwe 4G-netwerk uit. Vodafoneklanten kunnen overstappen naar Vodafone RED vanuit hun bestaande abonnement.

Voor mensen die altijd, overal en op ieder apparaat de hoogste snelheid willen, is er Vodafone RED Super. Dit is het enige abonnement op de Nederlandse markt waarbij klanten gratis de nieuwe MultiSim krijgen. Dankzij een extra simkaart kunnen zij hun 4GB-databundel op zowel hun smartphone als hun tablet gebruiken. Klanten die voor RED Super kiezen, krijgen altijd de hoogst mogelijke maximumsnelheid. Zodra 4G beschikbaar komt, zullen zij hier gratis op worden overgezet. Op 3G krijgen zij nu al de maximale downloadsnelheid, tot aan 42 Mbps. Omdat op dit moment slechts een beperkt deel van de smartphones werkt op 4G, investeert Vodafone ook in het sneller maken van het 3G-netwerk.

Naast de standaard RED-bundel (onbeperkt bellen en sms'en, 1GB databundel, € 49,- per maand) biedt Vodafone RED Essential (400 belminuten, onbeperkt sms'en, 500MB databundel, € 44,- per maand) en RED Super (onbeperkt bellen en sms'en, 4GB databundel, € 65,- per maand). Voor mensen die niet zoveel willen bellen of internetten, houdt Vodafone twee Bel+Sms+Web-abonnementen in de markt.

Vodafone RED tarieven
Vodafone RED tarieven

Standaard krijgen klanten bij Vodafone met het Vodafone RED-abonnement een smartphone in de prijscategorie van de iPhone 4. Klanten mogen zelf bepalen of ze liever een andere of geen smartphone nemen bij het abonnement. De klant kan voor het eerst zelf bepalen hoe hij zijn toestel financiert. In het geval van een duurdere smartphone heeft de klant de keuze uit een eenmalige bijbetaling of een maandelijkse betaling en hij is direct eigenaar van het toestel. Op die manier is het wel zo duidelijk waar hij voor betaalt. Omdat Vodafone de investeringen in het netwerk synchroon laat lopen met de mogelijkheden van de smartphones in de markt, kunnen klanten vanaf het moment dat 4G beschikbaar is bij Vodafone RED extra Blox kopen voor meer snelheid mits hun smartphone dat aankan.

Extra diensten die klanten van Vodafone RED bij het abonnement krijgen, zijn 5GB opslag in de cloud, back-up van hun contacten, vervangende toestelservice en een aantal apps: de Mobile Protect-app, Vouchercloud en de MyVodafone-app. Bij 75 procent van het gebruik van de bundel krijgt de klant een waarschuwing per sms. Klanten kunnen overstappen naar Vodafone RED vanuit hun bestaande abonnement, mits ze voor minimaal dezelfde maandprijs een abonnement kiezen. Met de optionele datablox  kunnen klanten per maand voor € 2,- per 50 MB buiten hun bundel internetten.

portablegear.nl


Gerelateerde producten