Interessant:

HP lanceert Slate 7 Android-tablet

nieuws 28 februari 2013 om 10:13

HP heeft de HP Slate 7 aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De Slate 7 is een betaalbare 7-inch consumententablet voorzien van Android Jelly Bean.

Met een scherm van 17,78 cm en een gewicht van 368 gram is de HP Slate 7 een ideale partner voor onderweg. De tablet heeft een roestvrij stalen frame met zwarte verf en is verkrijgbaar in twee kleuren: met grijs of rood op de rugzijde. De Slate 7 is als eerste tablet ter wereld voorzien van Beats Audio by Dr. Dre, waarmee de beste geluidsbeleving wordt ervaren. 

Dankzij de ARM Dual Core Cortex-A9 processor van 1,6GHz is de HP Slate 7 redelijk snel en responsief. Geļntegreerde WiFi stelt je in staat om toegang te krijgen tot e-mail, internet en de belangrijkste toepassingen. Daarnaast biedt het High-diafragma-ratio Field Fringe Switching (HFFS) paneel een brede kijkhoek. Het bestaande geheugen van Slate 7 – 1 GB RAM en 8 GB eMMC opslag – kan worden uitbreid met microSD-cards. De HP Slate7 is voorzien van een 3-megapixel camera aan de achterkant en een VGA-camera aan de voorzijde voor chatten, video's en foto's.

De HP Slate 7 is naar verwachting vanaf mei beschikbaar in geselecteerde landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.  De adviesprijs voor HP's 7 inch Android-tablet is 149 euro.

HP Slate 7
HP Slate 7

portablegear.nl


Gerelateerde producten