Interessant:

TomTom en Telmap sluiten partnership

nieuws 27 februari 2013 om 09:49

TomTom en Telmap kondigen een overeenkomst aan, waarbij TomTomkaarten en routeinformatie zal leveren aan Telmap, leverancier van locatiediensten.

Met deze samenwerking zal Telmap, onderdeel van Intel, de data van TomTom gebruiken om zijn producten en diensten, die worden aangeboden via application stores en mobiele operatoren over de hele wereld, te verbeteren.

Naast de accurate kaarten, hebben klanten van Telmap nu ook toegang tot andere diensten van TomTom, zoals Points of Interest (Nuttige Plaatsen), Junction Views (begeleiding bij kruispunten), 3D City Maps en Voice Maps. Hiermee kan Telmap nieuwe functies toevoegen aan zijn producten en diensten, waardoor gebruikers van Telmap's apps profiteren van verbeterde navigatie en weergave.

"Wij zijn leidinggevend bij de verschuiving naar massale adoptie van mobiele locatiediensten," zegt Oren Nissim, Telmap Chief Executive Officer. "Dit betekent dat we de best beschikbare route- en weginformatie moeten gebruiken. Daarom is deze aankondiging zo belangrijk voor ons. Dankzij TomTom kunnen we onze gebruikers een nog betere zoek-, kaart- en navigatie-ervaring bieden, en de data verbeteren die we aan app-ontwikkelaars bieden."

"We zijn zeer verheugd dat we Telmap, een wereldwijd toonaangevende leverancier van mobiele locatiediensten, aan onze partnerportfolio hebben kunnen toevoegen," vertelt Charles Cautley, Managing Director Licensing bij TomTom. "Deze samenwerking betekent dat nu nog meer mensen kunnen profiteren van onze toonaangevende kaarten en route-informatie, en daarmee van een verbeterde navigatie-ervaring. Het is voor ons een zeer belangrijke en opwindende stap."

portablegear.nl