Interessant:

Sony onthult NEX-3N systeemcamera

nieuws 21 februari 2013 om 11:24

Sony introduceert een nieuw entry-level model systeemcamera in de NEX-serie: de NEX-3N. De camera is voorzien van een 3-inch display dat 180 graden te kantelen is.

Met zijn gewicht van 210 gram is de Sony NEX-3N de kleinste en lichtste camera ter wereld met een verwisselbare lens en een grote APS-C-sensor (claimt Sony). Door meer licht op te vangen dan de sensor in conventionele compacte camera's of andere systeemcamera's, vormt de grote APS-C sensor van de Sony NEX-serie een belangrijke factor voor gedetailleerde foto's en fraaie Full HD-films. Daarnaast is het eenvoudig om eenzelfde professionele stijl met achtergrond-onscherpte-effect te creŽren met de uitgebreide collectie verwisselbare E-vattingslenzen. Het resultaat is vergelijkbaar met de grotere en zwaardere digitale spiegelreflexcamera's.

De grote beeldsensor van NEX-3N verbetert de maximale gevoeligheid tot ISO 16.000. De sensor is gecombineerd met een vernieuwde BIONZ-processor die dezelfde gebiedsspecifieke ruisonderdrukkingstechnieken gebruikt als de sensor op de Sony Alpha 99, het full-frame topmodel van Sony. De niveau's van ruisonderdrukking en scherpte worden individueel aangepast voor verschillende beeldgebieden. Tot slot is het mogelijk om te zoomen door aan de lens te draaien.

De Sony NEX-3N†camera inclusief 16-50 mm kitlens is leverbaar in de kleur zwart (NEX-3NKLB) en wit (NEX-3NLW) en is verkrijgbaar vanaf medio maart 2013 voor een winkeladviesprijs van 500 euro.

Sony NEX-3N
Sony NEX-3N

portablegear.nl


Gerelateerde producten