Interessant:

Samsung tablet-jurk is de nieuwste mode

nieuws 16 februari 2013 om 12:49

Modeontwerpster Marga Weimans toonde begin deze maand tijdens de Amsterdam Fashion Week een jurk waarin Samsung-tablets waren verwerkt. De tablets vertoonden beelden van het DNA-motief van de 'cyber-stof' van Marga Weimans.

Na de Amsterdam Fashion Week is de Samsung tablet-jurk (met Galaxy Tab 10.1-tablets) deze maand op tournee gegaan. Ook tijdens de New York Fashion Week schitterde de bijzondere creatie deze maand op de catwalk, zodat de modewereld in New York kon ervaren hoe mode en technologie kunnen versmelten. 

Samsung tablet-jurk
Samsung tablet-jurk

Ontwerpster Marga Weimans verwerkt verrassende elementen uit andere disciplines als cultuur, industrieel design en kunst in haar ontwerpen. Samen met Samsung zocht de ontwerpster dit keer de grens op tussen mode en technologie. "Weimans' onconventionele benadering van mode en Samsungs streven om creativiteit te delen met het grote publiek, vormen de perfecte basis van deze mooie samenwerking, die mode en technologie bij elkaar brengt," aldus Dennis Schuilenburg, Corporate Marketing Directeur bij Samsung Electronics Benelux. De collectie van Marga Weimans ontving internationale erkenning, won een I-D award en is na de New York Fashion Week nog te bewonderen in het Groninger Museum.

Samsung tablet-jurk
Samsung tablet-jurk

portablegear.nl


Gerelateerde producten