Interessant:

LG Optimus G Pro geintroduceerd

nieuws 14 februari 2013 om 09:42

LG heeft de internationale editie van de LG Optimus G Pro officieel aangekondigd. Deze quad-core Full HD Android 4.1-smartphone verscheen eerder in Japan. Het scherm van de internationale editie is met 5,5-inch echter iets groter.

LG introduceerde de LG Optimus G Pro in januari in Japan. De Japanese editie van het toestel heeft een 5-inch display; de internationale editie is voorzien van een 5,5-inch Full True HD IPS+ display. Het display is licht gebogen waardoor een zogenaamd "2,5D-effect" ontstaat - het is nog niet helemaal duidelijk wat dat precies inhoudt.

De internationale editie is verder vrijwel gelijk aan de Japanse uitvoering van de Optimus G Pro. De telefoon beschikt onder meer over een quad-core Qualcomm†Snapdragon S4 Pro-processor, Android 4.1, 4G/LTE en NFC. Het geheugen bedraagt 32GB. Tot slot krijg je de beschikking over een krachtige 13-megapixel camera met een 1080p Full HD-videorecorder, beeldstabilisatie en LED-flitser.

LG toont de†LG Optimus G Pro†over twee weken op het Mobile World Congress in Barcelona. Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaarheid in Nederland. De voorgaande LG Optimus G is vooralsnog niet in de Benelux verschenen.

LG Optimus G Pro
LG Optimus G Pro

LG Newsroom Korea