Interessant:

Lego-hoesjes voor de iPhone

nieuws 12 februari 2013 om 14:33

Technologie- en accessoireontwikkelaar Belkin heeft een deal gesloten met Lego. Daardoor mag het dit jaar Lego-beschermhoesjes voor de iPhone en iPod touch uitbrengen.

De Lego-hoesjes voor de iPhone en iPod touch komen rond de lente van 2013 op de markt. Als deze beschermhoesjes succesvol zijn, volgen er waarschijnlijk ook Lego-hoesjes voor Android-, Windows Phone-, en BlackBerry-toestellen.

"LEGO is een wereldwijd bekend merk dat synoniem staat voor kwaliteit, design en vooral om de pret", zegt Patrick Sullivan, productmanager bij Belkin. "Deze partnership opent een geheel nieuw publiek voor Belkin. We verheugen ons er erg op om samen te werken aan een nieuwe serie hoesjes gebaseerd op het iconische Lego-speelgoed."

Alcatel introduceerde in 2009 een†Alcatel Lego-telefoon, met een officiŽle licentie van Lego. In samenwerking met fabrikant Digital Blue kwam Lego zelf eveneens in 2009 met†Lego camera's en walkie-talkies. Het bedrijf Homaloo bracht begin 2008, zonder officiŽle licentie, een†mp3-speler met de vorm van Lego-blokjes†op de markt. Pentax bracht in 2010 eveneens een officieuze Lego-camera uit.

Belkin: Lego-hoesjes voor iPhone
Belkin: Lego-hoesjes voor iPhone

Pocket-lint.com