Interessant:

Philips introduceert GoGear MiniDot

nieuws 12 februari 2013 om 08:31

Philips heeft haar serie budgetvriendelijke mp3-spelers uitgebreid met de GoGear MiniDot, een speler met een opvallend rond design. Daarnaast komt Philips met een vernieuwde uitvoering van de GoGear Mix.

De Philips GoGear MiniDot heeft net als de voorgaande GoGear SoundDot een rond design dat gelijk in het oog springt. De MiniDot beschikt echter niet over de geintegreerde USB-aansluiting van de SoundDot. De MiniDot is wel uitgerust met LED- en geluidsindicatoren voor een eenvoudige navigatie (een scherm ontbreekt), een ingebouwde clip (voor bevestiging aan tas of kleding), Philips Songbird-support en FastCharge (6 minuten opladen voor een accuduur van 60 minuten).

Philips GoGear MiniDot
Philips GoGear MiniDot

Naast de GoGear MiniDot introduceert Philips ook een nieuwe uitvoering van de GoGear Mix. Dit model is voorzien van een 1-inch LCD-display, een geintegreerde USB-aansluiting, de FullSound-audio technologie van Philips, FM-radio, een voicerecorder, een ingebouwde clip en eveneens van ondersteuning van FastCharge en de Philips Songbird-software. Via de USB-aansluiting is de GoGear Mix direct aan je PC of Mac te koppelen.

Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaarheid van de nieuwe GoGear-modellen.

Philips GoGear Mix
Philips GoGear Mix

portablegear.nl