Interessant:

HTC One Ultrapixel (M7) gelekt

nieuws 11 februari 2013 om 12:14

HTC presenteert volgende week zo goed als zeker haar nieuwe vlaggenschip-smartphone. Het gaat waarschijnlijk om de HTC One Ultrapixel, eeder bekend onder de codenaam HTC M7.

HTC presenteert volgende week in Londen haar nieuwe high-end smartphone voor het topsegment. Dit model was lange tijd bekend onder de codenaam HTC M7. Volgens recente gelekte informatie op internet gaat het toestel officieel echter simpelweg 'HTC One' heten.

Een andere veelgenoemde is 'HTC One Ultrapixel', omdat dit model zou zijn voorzien van een 13-megapixel camera met een unieke drie-lagige zogenaamde 'Ultrapixel'-beeldsensor die gebruik maakt van drie verschillende beeldinformatielagen bij de productie van een pixel. Hierdoor moet het toestel enkel scherpe en ruisvrije beeldresultaten leveren.

Volgens verdere geruchten beschikt de HTC One/One Ultrapixel/M7 verder, net als de voorgaande HTC One X, over een 4,7-inch display (maar dan met een 1080p Full HD-resolutie in plaats van 720p) en een quad-core processor (met 1,7GHz, net als de One X+). Meer informatie over het nieuwe HTC One-model volgt volgende week.

Naschrift: de HTC One is 19 februari 2013 officieel geintroduceerd.

TrustedReviews