Interessant:

Samsung onthult Galaxy Young en Fame

nieuws 6 februari 2013 om 10:38

Samsung heeft haar portfolio Galaxy-smartphones uitgebreid met de Galaxy Young en Galaxy Fame. Beide zijn compacte Android 4.1-modellen, die gericht zijn op jongeren.

De Galaxy Young en Galaxy Fame beschikken over Android 4.1 en een 1GHz processor, waardoor je eenvoudig kunt multi-tasken. Met 4GB aan intern geheugen en een 1.300 mAh batterij, geniet je extra lang van games, video's en foto's. De opslagcapaciteit is uit te breiden met een microSD-kaart. Om de gebruikerservaring compleet te maken is Samsung Game Hub Lite voorgeďnstalleerd. Zo heb je altijd de beste games in handen, die speciaal afgestemd zijn op jouw smartphone. 

Met de intuďtieve 'motion gebruikersinterface' begrijpen de Galaxy Young en Galaxy Fame precies wat jij bedoelt. Als je de smartphone schudt, ververs je widgets en andere content automatisch. Als je even niet in de gelegenheid bent om een binnenkomend gesprek te beantwoorden, leg je de smartphone gewoon op z'n kop en stopt de beltoon direct. 

Samsung Galaxy Young
Samsung Galaxy Young

Dankzij het compacte en ergonomisch ontworpen design ligt de Galaxy Young fijn in je hand. Met een 3,27-inch full-touch HVGA scherm zie je al jouw games, video's en foto's scherp en gedetailleerd in beeld. Via Dropbox heb je toegang tot al je bestanden, waar je ook bent. De Samsung Galaxy Young is vanaf het voorjaar in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 169,-.

In de Galaxy Fame komen een stijlvol design en snelheid samen. Het delen van content is met de Galaxy Fame makkelijker dan ooit, dankzij NFC en Bluetooth 4.0. Via S-Beam deel je eenvoudig content met andere Samsung smartphones. Daarvoor hoef je alleen maar de twee smartphones op elkaar te leggen. De Samsung Galaxy Fame is vanaf het eerste kwartaal in Nederland verkrijgbaar in de kleuren parelwit en metallic blauw. De verkoopadviesprijs bedraagt € 229,-.

Samsung Galaxy Fame
Samsung Galaxy Fame

portablegear.nl