Interessant:

Casio introduceert EX-ZR400 en EX-ZR700

nieuws 30 januari 2013 om 12:36

Casio introduceert met de Casio EX-ZR400 en Casio EX-ZR700 twee nieuwe modellen in de High-Speed EXILIM-serie van digitale camera's.

High-Speed EXILIM-camera's zijn voorzien van handige snelle fotografieopties, zoals razendsnel opstarten, high-speed autofocus en een opname-interval van een fractie van een seconde. De EX-ZR700 is uitgerust met een groothoeklens van 25mm met 18x optische zoom. De EX-ZR400 heeft een lange accuduur waarmee het mogelijk is ongeveer 515 foto's te maken met slechts één acculading.

Uitgerust met de nieuwste EXILIM Engine HS 3-beeldprocessor combineren de twee nieuwe modellen snelle bediening en high-speed serieopnamefotografie. De nieuwe Triple Shot-functie maakt het mogelijk om snel drie opeenvolgende beelden vast te leggen met slechts één druk op de knop. Daarbij kunnen de foto's direct worden bekeken met de nieuwe inzetweergave, een onderdeel van het lcd-scherm. In het andere gedeelte van het scherm ziet de gebruiker wat hij door de zoeker ziet en kan hij dus doorgaan met foto's maken. Dankzij deze nieuwe opties kunnen beginnende fotografen precies dié foto maken, die ze voor ogen hebben.

Beide nieuwe modellen hebben Premium AUTO PRO. Dit combineert automatisch de genomen foto's met de high-speed burst shooting-functie, al naar gelang de opnameomstandigheden, om het uiteindelijke beeld enorm te verbeteren, ook in moeilijke omstandigheden. Ook bezitten beide modellen opties die zorgen voor volledige focuscontrole. Hiertoe behoort onder andere de Alles-In-Focus Macro waarmee de volledige omgeving scherp vast te leggen is - van alle details op de voorgrond tot en met de verre achtergrond.

Casio heeft nog geen informatie vrijgegeven over de beschikbaarheid en prijs van de nieuwe EXILIM-modellen.

Casio EX-ZR700
Casio EX-ZR700

portablegear.nl