Interessant:

Samsung Galaxy S2 Plus naar Nederland voor 399 euro

nieuws 18 januari 2013 om 15:28

Samsung Nederland heeft officieel bekendgemaakt dat de Samsung Galaxy S2 Plus in hetáhet eerste kwartaal van 2013 beschikbaar komt in Nederland voor 399 euro.

DeáSamsung Galaxy S2 Plusá(i9105) kreeg vorige week reeds een internationale aankondiging, maar nu is dus zeker dat het toestel ook in Nederland op de markt komt.áDe voornaamste verschillen tussen de Galaxy S2 Plus en de origineleáGalaxy S2á(i9100) betreffen de software. De Galaxy S2 Plus wordt standaard geleverd metáAndroid 4.1 Jelly Bean, waar het origineel in eerste instantie was voorzien van Android 2.3 (inmiddels zijn er wel updates naar 4.0 voor verkrijgbaar en binnenkort volgt een update naar 4.1).

Daarnaast heeft Samsung op de Galaxy S2 Plus van deáGalaxy S3ábekendeásoftware-functionaliteiten toegevoegd. Hieronder zijn een zero-lag shutter camera (fotograferen zonder sluitertijdvertraging), 'Direct Call' (een nummer direct bellen door het toestel naar je oor te bewegen), 'Smart Alert' (toont gemiste oproepen en berichten zodra je de telefoon weer opppakt), 'S Voice' (om de telefoon met je stem te bedienen), 'Smart Stay' (toestel herkent of je aan het lezen bent en houdt het scherm verlicht), Popup Video (waarmee je overal op het scherm een YouTube-video kan bekijken in een pop-up venster terwijl je verder werkt aan andere taken) en 'AllShare Play' (eenvoudig content delen met andere Samsung-apparaten).á

DeáSamsung Galaxy S2 Plusáis vanaf het eerste kwartaal 2013 beschikbaar in Nederland in de kleuren Blue Grey (grijs) en Chique White (wit) voor een adviesverkoopprijs van Ç 399,-.

Samsung Galaxy S2 Plus (i9105)
Samsung Galaxy S2 Plus (i9105)

portablegear.nl