Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Real Racing 3 uitgesteld tot februari 2013

nieuws 20 december 2012 om 13:27

Real Racing 3, de nieuwe topgame van EA Mobile voor de iPhone, iPad en Android, is uitgesteld tot februari 2013. De game werd eerder dit jaar getoond bij de introductie van de iPhone 5 en de iPad mini.

Zowel bij de aankondiging van de iPhone 5 (in september) als de iPad mini (in oktober) toonde EA Mobile/FiremonkeysáReal Racing 3, een grafisch zeer indrukwekkende racegame. Verwacht werd dat het spel rond de feestdagen zou uitkomen, maar EA Mobile moet fans teleurstellen: de game arriveert pas in februari 2013.

EA Mobile meldt dat "het doel vanáReal Racing 3áis om een ervaring te creŰrenádie de lat voor mobiele racegames hoger legt. We hebben extra tijd nodig om alles perfect te krijgen. We kijken er naar uit omáReal Racing 3, met nieuwe functies als Time Shifted Multiplayer en veel nieuwe auto's en tracks, áeind februari 2013 uit te brengen".

Het uitstel is goed nieuwe voor EA Mobile's rivaal Gameloft, dat in juni wÚl de concurrerende racegame Asphalt 7: Heatá(voor iOS en Android, voor het eerst getoond op de Samsung Galaxy S3) wist uit te brengen.

Real Racing 3 op iPad mini
Real Racing 3 op iPad mini

TouchArcade