Interessant:

HTC wordt sponsor Champions League

nieuws 13 december 2012 om 12:27

HTC verbindt zich gedurende de komende drie jaar wereldwijd als sponsor aan de UEFA Champions League en de UEFA Europa League. Het partnership gaat in januari 2013 van start.

Als onderdeel van het partnership met de UEFA Champions League en de UEFA Europa League, wordt HTC ook de officiŽle partnervan de UEFA Super Cup finale in 2013 en 2014, en de UEFA Women's Champions League finale in 2013, 2014 en 2015. De samenwerking tussen HTC en de UEFA is exclusief, wat betekent dat HTC de enige† telefoonleverancier zal zijn die participeert in de sponsoring van de competities.

Gianni Infantino, General Secretary van de UEFA: "Ik ben blij HTC te† mogen verwelkomen in de UEFA Champions League en de UEFA Europa League familie. Met de samenwerking promoten de UEFA en HTC Europees clubvoetbal bij een wereldwijd publiek. Ook brengen we nieuwe kansen voor fans om nog nauwer betrokken te zijn bij deze competities. We waarderen de ondersteuning en toewijding van HTC en verwachten dat de betrokkenheid zal bijdragen aan het positieve imago van het merk."

HTC was voorheen ook sponsor van een wielerteam in de Tour de France, dat met sprinter Mark Cavendish verschillende etappeoverwinningen boekte.

portablegear.nl