Interessant:

Alcatel One Touch Smart 903 verkrijgbaar

nieuws 10 december 2012 om 15:32

Alcatel introduceert de Alcatel One Touch Smart 903, een Android 2.3-smartphone met een 2,8-inch capacitive touchscreen voor een bijzonder gunstige prijs.

De Alcatel One Touch Smart 903 is uitgerust met het besturingssysteem Android 2.3 Gingerbread en beschikt over alle basisfuncties van een smartphone, inclusief een webbrowser, film- en muziekspeler, still-video camera, e-mail, WiFi, een snelle 3G-netwerkverbinding (7,2 Mbps) en aGPS. Apps voor Facebook, Twitter en Office Viewer (voor het bekijken van PDF- en Office-documenten) zijn voorgeinstalleerd.

Bij het eerste gebruik van de One Touch Smart 903 helpt de Setup Wizard je bij alle essentiële stappen - van het vinden van je WiFi-verbinding tot het synchroniseren van je e-mailaccount. Voor alle zekerheid staat AVG AntiVirus paraat om je te beschermen tegen virussen en malware. Dankzij Battery Saver kun je apps die op de achtergrond draaien afsluiten zodat je langer met de batterij kunt werken. De Alcatel One Touch Traffic Manager maakt het eenvoudig te zien welke apps data verbruiken en hoeveel je per app hebt verbruikt. Zo weet je altijd precies waarmee je data verbruikt.

Alcatel One Touch Smart 903
Alcatel One Touch Smart 903

De muziekspeler gaat vergezeld van een FM-radio met RDS en de app Shazam. Daarnaast beschikt de telefoon over Bluetooth 3.0 met A2DP, zodat je draadloze oortelefoontjes kunt gebruiken. Het toestel wordt geleverd met een microSD geheugenkaart van 2GB – genoeg voor de opslag van meer dan 400 muzieknummers of een selectie video's, foto's en games. De 2-megapixel camera beschikt over digitale zoom, geotagging en een selectie van instellingen. Dankzij 'Quick start-up' zul je nooit een fotomoment missen.

De Alcatel One Touch Smart 903 is vanaf half december verkrijgbaar in een Hi prepaid pakket met een verkoopadviesprijs van € 64,99 en na cashback van € 15,00 via www.prepaidkorting.nl voor nog slechts € 49,99.

portablegear.nl