Interessant:

LG Optimus L-serie: 10 miljoen verkocht

nieuws 10 december 2012 om 10:33

LG heeft bekendgemaakt dat er wereldwijd inmiddels meer dan 10 miljoen Optimus L-serie Android-smartphones verkocht zijn, een mijlpaal voor LG's mobiele divisie.

De L-serie bestaat uit vier smartphones met verschillende specificaties, maar met hetzelfde strakke, tijdloze design. De serie heeft voor ieder wat wils: de Optimus L3 is een compacte smartphone met een 3,2-inch beeldscherm, de Optimus L5 heeft een groter formaat (4-inch beeldscherm) en beschikt net als de Optimus L7 over Android Ice Cream Sandwich. De L7 heeft daarbij een groot en helder 4,3-inch NOVA-beeldscherm. De Optimus L9 is de meest recente toevoeging aan de serie; dit toestel heeft een groot 4,7 inch IPS-display.

"Deze mijlpaal bevestigt onze strategie om smartphones te verkopen met een stijlvol design en helder beeldscherm, tegen een concurrerende prijs," vertelt Bas Tulner, Marketing Directeur bij LG Electronics Benelux. "Terwijl andere fabrikanten inzetten op een one-size-fits-all telefoon, kiezen wij er bewust voor om onze producten te ontwikkelen op basis van de individuele wensen van de consument. Daarom is onze strategie om een divers aanbod te bieden. Zo kan iedereen een toestel kiezen op basis van hun individuele behoeften en levensstijl."

LG Optimus L9
LG Optimus L9

portablegear.nl