Interessant:

Vernieuwde iPad-app van De Telegraaf

nieuws 4 december 2012 om 14:05

De Telegraaf heeft een compleet vernieuwde app voor de iPad gelanceerd. Met de vernieuwde app kan je 'swipen en tappen' tussen secties, artikelen, foto's en video's.

Jan-Kees Emmer, adjunct hoofdredacteur van De Telegraaf: "Deze app heeft alles in zich om dé nieuws app van Nederland te worden. Speciaal ontworpen voor de beste gebruikerservaring op de iPad bundelt de nieuwe app nieuws en actualiteiten op dusdanige wijze dat de kenmerkende manier waarop De Telegraaf het nieuws brengt geheel tot zijn recht komt. De app maakt duidelijk dat ons nieuws bijzonder geschikt is voor iPad gebruik. Dat zit in de duiding van de redactie, de nieuwskeuze en het gebruik van koppen, foto's en video's. De nieuwsurgentie spat ervan af. En met secties als VROUW, Privé en Autovisie krijgt deze app magazine achtige elementen die bij uitstek geschikt zijn om eens rustig voor te gaan zitten."

De app is de komende twee maanden gratis. Daarna wordt de app verrijkt met betaalde katernen en achtergrondverhalen uit de krant, die voor abonnees van de digitale bundel van De Telegraaf gratis zijn. Anderen kunnen zich daarop abonneren.

Voor een andere krant was er deze week minder goed nieuws: The Daily - een Amerikaanse krant, exclusief voor de iPad - wordt vanwege zeer tegenvallende resultaten deze maand opgeheven.

De Telegraaf: vernieuwde iPad-app
De Telegraaf: vernieuwde iPad-app

iTunes App Store


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws