Interessant:

RapperáWill.i.am komt met iPhone camera-accessoires

nieuws 30 november 2012 om 09:36

Rapper Will.i.am (onder meer bekend van The Black Eyed Peas) heeft in de Verenigde Staten zijn eigen luxe "i.am+" camera-accessoires voor de iPhone geintroduceerd.

Met de "i.am+ foto.sosho"-accessoires zijn de camerafunctionaliteiten van je iPhone 4 of 4Sáaanzienlijk uit te breiden. De serie bestaat uit drie accessoire-hoesjes. Het basismodel is deáfoto.sosho C.4, die is voorzien van een flitsermodule, drie verwisselbare lenzen (macro, fish-eye en clear glass) en een extra grip om je iPhone beter vast te kunnen houden. Dit model komt in het wit en goud kost rond de 250 euro.

Het tweede model is deáfoto.sosho V.4, een camera-accessoire met een vintage-stijl en een uitschuifbaar verlicht qwerty-toetsenbord (via Bluetooth aan te sluiten). Deze accessoire kost rond de 370 euro.á

i.am+áfoto.sosho V.4 camera-accesoires
i.am+áfoto.sosho V.4 camera-accesoires

Het derde en meest luxe model is deáfoto.sosho V.5, die ook beschikt over een qwerty-toetsenbord. Ook zou deze accessoire - de enige in de i.am+serie die werkt met de iPhone 5 - een 14-megapixel sensor en een 5-voudige zoomlens toevoegen. De prijs van deze accessoire is nog niet bekend.

Deáfoto.sosho C.4 enáfoto.sosho V.4ázijn vanaf 6 november exclusief te koop bij Selfridges in Londen. Deáfoto.sosho V.5áverschijnt pas volgend jaar.

Laptop Mag Blog