Interessant:

TomTom-app geoptimaliseerd voor iPhone 5

nieuws 29 november 2012 om 10:42

TomTom heeft een update (v.1.12) voor de TomTom-app voor iOS uitgerold; de app is nu geoptimaliseerd voor iOS 6 en het 4-inch display van de nieuwe iPhone 5. De Google Local Search-service is verdwenen.

Met de update, die optimaal gebruik maakt van de full screen-modus, kan je meer zien van de kaart als je gebruik makt van het grotere (4-inch) scherm van de iPhone 5. Daarnaast zijn ook de menu- en zoekschermen verbeterd, zodat je meer opties en zoekresultaten kan zien.

De update biedt verder de nieuwste, bijgewerkte TomTom-kaart, maakt TomTom Places in meer landen beschikbaar en biedt een verbeterde HD Traffic-service. Ook werkt de vernieuwde app met Apple Maps: als je met de Apple Maps-app een plaats vindt waar je naartoe wilt gaan, kan TomTom je ernaartoe leiden.†

De Google Local Search-optie verdwijnt met deze versie van de TomToms navigatie-app, omdat deze service is†beŽindigd.†Je kunt nog steeds locaties blijven zoeken met TomTom Places. Je kunt daarnaast ook in je browser met Google zoeken en de functie voor gekopieerde adressen gebruiken om routes naar deze locaties te plannen.

TomToms navigatie-app voor de iPhone en iPad is zowel met als zonder internetverbinding volledig functioneel. Ook offline blijf je verbonden met accurate en up-to-date navigatie. De TomTom Navigatie app voor iPhone and iPad v.1.12 is beschikbaar in de App Store, vanaf Ä 49,99.

iTunes App Store