Interessant:

Archos 80 Cobalt: 8-inch Android 4.0-tablet

nieuws 1 november 2012 om 11:13

Archos heeft haar serie Elements-tablets uitgebreid met de Archos 80 Cobalt, een 8-inch tablet met Android 4.0 en een 1,6GHz dual-core processor met quad-core graphics.

De Archos 80 Cobalt draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en ondersteunt de Google Play Store (Android Market), waarin je duizenden apps vindt. Apps voor Gmail, Google Talk, Google+ (met de ondersteuning van multi-user videochat), Google Maps, Google Currents en Google Drive zijn voorgeinstalleerd. Tevens meegeleverd is de OfficeSuite Viewer 6 (voor het bekijken van Office- en PDF-bestanden) en een demoversie van de game World of Goo.

Dankzij de 1,6GHz dual-core processor (met quad-core graphics) kan je op de Cobalt ook prima gamen. Video's zijn te bekijken in 1080p Full HD-kwaliteit en Adobe Flash 11-support zorgt voor een complete internetervaring. Verder beschikt de Archos 80 Cobalt over WiFi, een VGA-webcam, een 2-megapixel camera, een microUSB-aansluiting en 8GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD/SDHC; daarnaast krijg je 5GB gratis opslagruimte op Google Drive).

De Archos 80 Cobalt is de eerste 8-inch tablet in Archos' Elements-serie. Eerder verschenen in deze serie de Archos 97 Carbon en de Archos 97 Xenon (beide 9,7-inch). Informatie over de prijs en beschikbaarheid in de Benelux volgt.

Archos 80 Cobalt: 8-inch Android 4.0-tablet
Archos 80 Cobalt: 8-inch Android 4.0-tablet

portablegear.nl