Interessant:

Hi introduceert Voicemail App

nieuws 25 oktober 2012 om 10:31

Hi introduceert een gratis app die het beluisteren van voicemails gemakkelijker maakt. De berichten kunnen direct vanuit de app worden afgespeeld; bellen naar de voicemail is niet meer nodig.

De Hi Voicemail App toont alle ontvangen voicemailberichten in één oogopslag en je kan zelf kiezen welke berichten je wil afluisteren. Ook kan er voor afzonderlijke contactpersonen een persoonlijke welkomstboodschap worden ingesproken.

De Hi Voicemail App is een gratis service voor bellers met een Hi Abonnement. Uit gesprekken met klanten blijkt dat het huidige voicemailmenu soms voor hen een omslachtige manier is om berichten af te luisteren. Klanten willen liefst een overzichtelijke voicemail. Verder vinden klanten dat hun voicemail niet mag leiden tot extra kosten. Door het gebruik van de Hi Voicemail App kost het afspelen van ingesproken berichten geen belminuten of MB's meer, omdat je niet meer hoeft te bellen naar je voicemail om de berichten te ontvangen. De berichten worden automatisch naar de app verstuurd.

De Hi Voicemail App is vanaf vandaag te downloaden in Google Play Store (voorheen Android Market) voor Hi-bellers met een Android telefoon. De app wordt binnen enkele weken ook beschikbaar gemaakt voor iPhone gebruikers. Hoewel de app volledig werkt, betreft dit een beta-versie van de app. Bugs en verbeterpunten kunnen worden gemeld met een feedback-knop die in de app te vinden is.

Google Play Store