Interessant:

ALDI Wolfgang 4.5 (AT-AS45SE) 27 oktober te koop, 229 euro

nieuws 19 oktober 2012 om 11:25

Vanaf zaterdag 27 oktober is bij ALDI exclusief de ALDI Wolfgang 4.5"á(AT-AS45SE) te koop. Deze dual-sim smartphone heeft een groot 4,5-inch touchscreen en draait op Android 4.0.

De ALDI Wolfgang 4.5" (met de aanduiding "Special Edition") beschikt naast een 4,5-inch touchscreen enáAndroid 4.0 Ice Cream Sandwicháover een 1GHz dual-core processor, een 8-megapixel camera (met flitser) aan de achterzijde en een 3-megapixel camera aan de voorzijde. Het display heeft een qHD-resolutie (960 x 540 pixels) en tevens ondersteunt deze smartphone GPS en FM-radio. Dankzij de dual-sim functonaliteit zijn twee simkaarten tegelijkertijd in het toestel te gebruiken. De 2.000 mAh zorgt voor een goede accuduur.

Wolfgang levert bij deze Special Edition een 16GB SDHC-geheugenkaart van SanDisk waarmee je in totaal 20GB opslaggeheugen tot je beschikking hebt. Daarnaast worden in-ear oordopjes standaard meegeleverd en wordt de telefoon in een beschermhoesje verpakt. Bij het toestel worden vier backcovers geleverd (in het zwart, grijs, wit en paars).

ALDI Wolfgang 4.5" Special Editioná(AT-AS45SE)
ALDI Wolfgang 4.5" Special Editioná(AT-AS45SE)

De Wolfgang 4.5" komt simlockvrij enáheeft een zogeheten "clean installation" (dat wil zeggen dat er bijna geen apps zijn voorge´nstalleerd). Wolfgang zegt ervoor te kiezen om geen apps voor te installeren om "de gebruiker de keuzevrijheid te geven". Standaard is wel het gebruiksvriendelijke SlideIT toetsenbord voorge´nstalleerd, met een viertalig woordenboek dat een zeer snelle tekstinvoer mogelijk maakt. Android 4.0-opties als "Face unlock" zijn direct beschikbaar.

Wolfgang claimt enigszins hooghartig dat "de Wolfgang 4.5 niet onderdoet voor vergelijkbare veel duurdere Koreaanse [lees: Samsung red.] smartphones".áDe Wolfgang AT-AS45SE is vanaf zaterdag 27 oktober exclusief verkrijgbaar bij de filialen van supermarktketen ALDI. ALDI geeft een garantie van 2 jaar. De ALDI-smartphones zijn (door beperkte voorraden) meestal snel uitverkocht, dus als je er een wil bemachtingen zal er snel bij moeten zijn.

ALDI Wolfgang 4.5" Special Editioná(AT-AS45SE) backcovers
ALDI Wolfgang 4.5" Special Editioná(AT-AS45SE) backcovers

portablegear.nl