Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

FIFA 13 beschikbaar voor iPhone en iPad

nieuws 25 september 2012 om 11:07

Electronic Arts heeft FIFA 13ávoor de iPhone, iPad en iPod touch uitgebracht. Dankzij de nieuwe Online Multiplayer-functionaliteit kan je nu voor het eerst tegen al je vrienden wereldwijd spelen.

FIFA 13ábevat verderá33 gelicenseerde stadions, 30 competities, meer dan 500 teams en 15.000 spelers.áMet de EA SPORTS Football Club worden miljoenen spelers van over de hele wereld met elkaar en de echte sportwereld verbonden en deze optie geeft spelers de mogelijkheid om hun favoriete club te supporten en status op te bouwen door het verdienen van XP. Daarnaast is er een nieuwe functie waarmee het mogelijk is om hoogtepunten uit een wedstrijd op te nemen enádirect te uploaden via YouTube.

Dankzij de nieuwe knop Skillmove kun je met eenvoudige veegbewegingen je favoriete moves uitvoeren. Met de complete touch-besturing neem je perfecte vrije trappen en penalty's. Als je FIFA 13 op meerdere apparaten hebt ge´nstalleerd, kun je het speltype Manager of Toernooi opslaan op iCloud op ÚÚn iOS-apparaat en dan verder spelen op een ander iOS-apparaat.

FIFA 13 werkt vanaf iOS 4.0 en is geschikt voor de iPhone (vanaf 3GS), iPad en iPod touch (vanaf 5G). Het spel is vooráÇá5,49 te downloaden in de iTunes App Store

FIFA 13 voor iPhone en iPad
FIFA 13 voor iPhone en iPad

iTunes App Store