Interessant:

Layton Brothers: Mystery Room verschijnt voor iOS (in Japan)

nieuws 26 september 2012 om 11:06

Layton Brothers: Mystery Room, een spin-off van de populaire puzzelgameáProfessor Layton, is officieel verschenen in de Japanse iTunes App Store. Er is nog niets bekend over een release in Europa of de Verenigde Staten.

DeáProfessor Layton-serie zijn enkele van de populairste games voor de Nintendo DS. Vorig jaar kondigde ontwikkelaar Level-5 metáLayton Brothers: Mystery Roomáreeds een spin-off aan voor de iPhone en iPad. In het spel speel je Alphendi, de zoon van professor Layton, die een inspecteur bij Scotland Yard is. Uiteraard moet je moordzaken oplossen.

Layton Brothers: Mystery Roomá(voor iOS 4.3 of hoger)áis vooralsnog alleen te spelen in het Japans en enkel te downloaden in de Japanse iTunes App Store. Er is nog niets bekend over een Europese release.á

Voor iOS en Android verschijnt binnenkort waarschijnlijk weláProfessor Laytonáand the Century of the Seven Phantom Thieves, een detectivespel waarbij je via sociale netwerken gegevens met anderen moet uitwisselen. Dit spel komt mogelijk wel meteen in het Engels beschikbaar.

Naschrift:áLayton Brothers Mystery Roomáis 27 juni 2013áofficieeláverschenen in het Engels.

Layton.jp