Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Nieuwe YouTube-app voor iPhone en iPod touch

nieuws 11 september 2012 om 15:49

Google heeft een vernieuwde YouTube-app voor de iPhone en iPod touch uitgebracht, die gratis is te downloaden in de iTunes App Store. Op de iPhone 5 verdwijnt de standaard voorgeinstalleerde YouTube-app.

De vernieuwde YouTube-app voor de iPhone en iPod touch werkt vanaf iOS 4.3. Een geoptimaliseerde editie voor de iPad volgt in de "komende maanden". De vernieuwde app bevat verbeterde zoekmogelijkheden, een nieuwe YouTube Channel-gids (waarmee je snel kan swipenádoor de kanalen waarop je geabonneerd bent) en biedt toegang tot officiŰle muziekvideo's (VEVO). Daarnaast zijn je favoriete video's snel te delen via Facebook, Twitter, Google+ of per e-mail.

De vernieuwde YouTube-app is gratis te downloaden in de iTunes App Store. Op de nieuwe iPhone 5 - die morgenavond wordt verwacht - ontbreekt een voorgeinstalleerde YouTube-app, maar je zal dus wel deze nieuwe versie voor het toestel kunnen downloaden.

Nieuwe YouTube-app voor iPhone en iPod touch
Nieuwe YouTube-app voor iPhone en iPod touch

YouTube Blogspot