Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

HP ENVY TouchSmart getoond

nieuws 30 augustus 2012 om 15:36

Met de HP ENVY TouchSmart breidt HP haar serie ultrabooks uit. De HP ENVY TouchSmart is slechts 23 millimeter dik en is voorzien van een 14-inch multitouch display. [update]

Over de HP ENVY TouchSmart (voluit de HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4) is nog niet heel veel informatie beschikbaar. Het touchscreen heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels. Als besturingssysteem is gekozen voor Windows 8.

HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4
HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4

Verder heeft de HP ENVY TouchSmart een backlit toetsenbord, tot 8 uur accuduur, Beats Audio technologie met een subwoofer en optioneel een AMD grafische kaart met 2 GB intern geheugen.

De ENVY TouchSmart zal voor het einde van het jaar in de VS in de winkels liggen. Over een komst naar Nederland en over de prijs is nog niks bekend.

Update 31 augustus 16:24: de HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 komt met de Windows 8-launch in oktober beschikbaar voor €1029,-.

portablegear.nl