Interessant:

Motorola Motosmart: 3,5-inch budget-smartphone

nieuws 10 juli 2012 om 11:14

Motorola brengt de Motorola Motosmart, een budget-smartphone met een 3,5-inch touchscreen en Android 2.3, uit in Europa. Het toestel is eerder geintroduceerd in Latijns-Amerika.

De Motorola Motosmart (3,5-inch) kan worden gezien als een kleinere variant van de eerder uitgebrachte Motorola Motoluxe (4-inch). Het toestel heeft een bescheiden processor (600MHz), een eenvoudige camera (3-megapixel) en beperkt geheugen (165MB, uitbreidbaar middels microSD). Gezien de lage prijs is de connectiviteit echter uitstekend met 3G/HSDPA, WiFi, push e-mail, aGPS en Bluetooth 4.0. 

De Motosmart draait op Android 2.3 Gingerbread en maakt gebruik van de MotoSwitch UI 2.0-interface (waarmee je eenvoudig wisselt tussen een privé- en werkmodus) en apps voor onder meer Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Gmail en Google Maps zijn voorgeinstalleerd. Meer apps vind je in de Google Play Store (Android Market).

De Motorola Motosmart ligt in eerste instantie in Groot-Brittannië in de winkels voor een prijs rond de 100 euro. Het is nog afwachten wanneer het toestel in de Benelux verkrijgbaar is.

Motorola Motosmart
Motorola Motosmart

Motorola