Interessant:

Samsung Hope Relay app: meedoen aan de Olympische Spelen

nieuws 9 juli 2012 om 15:54

Om het Olympische gevoel in heel de wereld los te maken, heeft Samsung een wereldwijde estafette opgezet waar iedereen aan mee kan doen: de Samsung Hope Relay. Je kan meedoen door een app op je telefoon te downloaden.

Iedereen die de Samsung Hope Relay app downloadt met zijn smartphone via verschillende app stores, kan direct deelnemen. De Samsung Hope Relay app houdt bij hoeveel kilometers je wandelt, rent of fietst. Voor elke kilometer die Nederlanders per voet of per fiets afleggen, maakt Samsung een euro over naar het goede doel KlasseContact.

Op 15 juli a.s. trappen voormalig Olympisch kampioenen Maarten van der Weijden, Dennis van der Geest en Ellen van Langen de Samsung Hope Relay af op de boulevard in Zandvoort. Onder leiding van Humberto Tan zetten zij zich samen in voor het goede doel en roepen iedereen op hun voorbeeld te volgen.

Het doel van de Samsung Hope Relay is simpel: Samsung wil iedereen aanmoedigen om deel te nemen aan de Olympische Spelen en daarmee een bijdrage te leveren aan het goede doel. Voor elke kilometer die wordt gewandeld, gerend of gefietst geeft Samsung namelijk een euro aan een goed doel. Het geld dat in Nederland bij elkaar wordt verzameld gaat naar KlasseContact. KlasseContact zorgt ervoor dat langdurig zieke kinderen via een laptop, camera en online verbinding weer aanwezig zijn in de klas. Het maakt daarbij niet uit of zij thuis zijn of in het ziekenhuis. Zo kunnen deze kinderen weer lessen volgen en in contact blijven met hun klasgenoten. KlasseContact is een initiatief van KPN en onderdeel van het Mooiste Contact Fonds waarmee KPN maatschappelijke initiatieven ondersteunt die gericht zijn op het stimuleren van sociaal contact.

Deelnemen aan de Samsung Hope Relay is eenvoudig. De Samsung Hope Relay app kan gratis worden gedownload op de meeste smartphones via verschillende app stores. Je vult je gegevens in, voegt een foto toe om je eigen typetje te creëren en je doet mee. Zodra je de app aan zet, houdt de GPS-technologie van je smartphone bij hoeveel kilometers je aflegt. Voor elke kilometer die je wandelt, rent of fietst maakt Samsung 1 euro over naar KlasseContact. Dat kan bijvoorbeeld tijdens de dagelijkse fietsrit naar het werk of een dagje shoppen in de stad.

Samsung Hope Relay app: meedoen aan de Olympische Spelen
Samsung Hope Relay app: meedoen aan de Olympische Spelen

portablegear.nl