Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Hoteltelefoons vervangen door iPhones

nieuws 9 juli 2012 om 10:27

Een luxe hotel in Vancouver (Cananda) heeft alle reguliere hoteltelefoons vervangen door iPhones; hotelgasten mogen de iPhones ook buiten het hotel gebruiken.

De gasten van het Opus Hotel in Vancouver kunnen de in de hotelkamer voorgeinstalleerde iPhone (met opladerdock) gebruiken om de receptie te bellen, extern te bellen of te internetten. De gasten zijn ook vrij om apps op de iPhone te downloaden en om het toestel buiten het hotel te gebruiken. Als een gast uitcheckt wordt alle persoonlijke informatie van het toestel gewist. De reguliere vaste telefoons zijn uit de hotelkamers verdwenen.

Het Opus Hotel biedt haar gasten graag de laatste technologie, want begin dit jaar voorzag het elke hotelkamer ook al van een iPad 2. Op de tablets vinden gasten van het hotel verschillende apps en links naar websites met informatie over het hotel en de omgeving.

Volgens de laatste geruchten presenteert Apple nog dit najaar de iPhone 5 en de iPad mini.

Apple iPhone 4S
Apple iPhone 4S

USA Today Travel