Interessant:

Motorola Defy Pro aangekondigd

nieuws 6 juli 2012 om 16:15

Motorola heeft in BraziliŽ haar robuuste serie Defy-smartphones uitgebreid met Motorola Defy Pro, die beschikt over een 2,7-inch touchscreen, een qwerty-toetsenbord en Android 2.3 Gingerbread.

De Motorola Defy Pro is het eerste Defy-model met een qwerty-toetsenbord. De voorgaande Defy-modellen (de†Defy,†Defy+†en†Defy Mini) - die allemaal in Nederland zijn verschenen - hadden alleen een touchscreen. De Defy Pro is net als de eerdere Defy-telefoons stof-, schok- en waterbestendig. Het toestel is verder uitgerust met een 2,7-inch touchscreen van het krasbestendige Gorilla Glass, WiFi, DLNA, Bluetooth, een 5-megapixel camera en de Quickoffice-app (voor het bekijken en/of bewerken van Office-bestanden). Daarnaast wordt een 2GB microSD-geheugenkaart meegeleverd.

De Defy Pro draait op†Android 2.3 Gingerbread†en ondersteunt de Google Play Store (Android Market). Het toestel ligt later deze maand in†BraziliŽ in de winkels. Het is nog niet duidelijk of het toestel ook naar Europa komt en wat de prijs is.

Motorola Defy Pro
Motorola Defy Pro

Motorola Mediacenter