Interessant:

HTC Connect:†certificeringsprogramma

nieuws 26 juni 2012 om 16:08

HTC Connect is een certificeringsprogramma dat elektronicafabrikanten de mogelijkheid biedt een verbeterde standaard voor geluid en beeld te creŽren voor naadloze connectiviteit tussen HTC-toestellen en hun eigen apparaten.

Mobiele telefoons veranderen de manier waarop mensen naar muziek luisteren en video's bekijken. Hiermee is het makkelijker geworden overal en altijd van multimediacontent te genieten. Met "het HTC Connect-initiatief brengt HTC de voordelen en het gebruiksgemak van mobiele, 'connected' apparaten naar de huiskamer", aldus het enigszins raadselachtige persbericht.†Dankzij HTC Connect kunnen consumenten draadloos geluid en video via hun HTC-telefoon afspelen op elektronica die ze thuis of in de auto hebben.†

Met HTC Connect-certificering worden nieuwe connectiviteitsstandaarden voor partners geÔntroduceerd. Het biedt consumenten die gecertificeerde apparaten gebruiken, "grenzeloos gemak door sterke integratie met andere consumentenelektronica", vervolgt de enigmatische perstekst. De toestellen binnen de HTC One-serie krijgen in de komende maanden een software update waarmee zij direct worden voorzien van HTC Connect-certificering.

"De visie achter HTC Connect is onze klanten de mogelijkheid te bieden eenvoudig hun favoriete video en audio van de telefoon naar de huiskamer of auto te streamen", zegt Kouji Kodera, chief product officer bij HTC. "Dit initiatief bouwt voort op HTCís innovatie op het gebied van mobiele telefoons samen met vooraanstaande elektronicamerken. We zijn verheugd dat Pioneer Electronics als eerste partner de gecertificeerde HTC Connect audio-ervaring naar de eindgebruiker zal brengen."

Pioneer Electronics is de eerste partner die producten voorzien van HTC Connect-certificering op de markt brengt. HTC Connect is onderdeel van Pioneers 2012 portfolio DLNA audio/video-ontvangers en draadloze speakers waarmee consumenten profiteren van een naadloze en consistente audio streaming-ervaring. Ook toekomstige producten van Pioneer zullen voldoen aan de HTC Connect-certificering.

portablegear.nl