Interessant:

Sky Radio komt met MyRadio, een online radio-muziekservice

nieuws 24 mei 2012 om 10:43

Sky Radio introduceert aankomende zomer MyRadio, een online radio-muziekservice & een radiostation die (net als veel andere muziekstreamingdiensten) je muziekvoorkeuren leert kennen en de speellijst daarop aanpast.

Volgens Sky Radio is "MyRadio gebouwd op vier pijlers: radiobeleving, personalisatie, interactief en sociaal. Alle vier zijn ze belangrijk, maar de radiobeleving is toch wel een bijzonder belangrijke."

"Radiobeleving", vervolgt Sky Radio, "dat betekent een 'knop om en klaar' gebruiksgemak. Je hoeft als luisteraar niet naar een database met 15 miljoen tracks te staren en je af te vragen wat je nu eigenlijk wil beluisteren, maar je wordt direct geŽntertaind met een perfect op jouw persoonlijke muzieksmaak afgestemd radiostation.†Die combinatie, daarmee onderscheidt MyRadio zich van zowel de huidige radiostations als online streaming services."

MyRadio wordt waarschijnlijk deze zomer officieel uitgerold. Het is nog niet duidelijk of dienst gratis zal zijn. Het wordt in elk geval druk in online muziekstreamingland, want naast MyRadio kan je ook kiezen voor Spotify, Deezer, rara of Music Unlimited.

Sky Radio introduceert MyRadio
Sky Radio introduceert MyRadio

portablegear.nl