Interessant:

Cardo BK-1: fietshelm met Bluetooth

nieuws 25 mei 2012 om 10:03

Cardo introduceert de BK-1, een intercom voor een fietshelm, waar communicatie tussen maximaal drie fietsers (met een bereik van 500 meter) mogelijk is.

Spreken en luisteren kan tegelijkertijd in full duplex. Dankzij spraakherkenning kan je de Cardo BK-1 bedienen zonder je handen van het stuur te halen. De BK-1 is uitgerust met Bluetooth zodat jesnel en eenvoudig contact maakt met een GSM, GPS en/of MP3 speler. Daarnaast kan de BK-1 altijd up-to-date worden gehouden dankzij de mogelijkheid tot het installeren van firmware-updates via een PC met Windows.

De robuuste behuizing van de BK-1 is waterdicht en past op vrijwel alle fietshelmen en de geluidsopbrengst is van zeer goede kwaliteit. Het product is verkrijgbaar in diverse kleuren en als Single pack of als DUO voordeelset.

De Cardo BK-1 is in Nederland verkrijgbaar diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs van de Cardo BK-1 SINGLE bedraagt € 229,95 en € 399,95 voor DUO voordeelset.

Cardo bracht eerder al producten voor motors op de markt, maar richt zich nu dus met de BK-1 op de fietsmarkt. De Cardo BK-1 is in Nederland verkrijgbaar diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs van de Cardo BK-1 SINGLE bedraagt € 229,95 en € 399,95 voor de DUO voordeelset.

Cardo BK-1 DUO
Cardo BK-1 DUO

DigiTrading