Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Infinity Blade II krijgt Vault of Tears-update

nieuws 22 mei 2012 om 09:38

De populaire iPad-actiegame Infinity Blade II krijgt deze week een 'Vault of Tears'-update met nieuwe levels, nieuwe achievements en nieuwe sociale netwerkmogelijkheden.

Infinity Blade II is een van de grafisch meest indrukwekkendste games voor de iPad 2New iPad 3 en iPhone 4S. Met de Vault of Tears-update wordt het mogelijk om andere spelers, die niet in het bezit hoeven te zijn van het spel, uit te nodigen om vijanden te verslaan met behulp van 'likes' op Facebook en 're-tweets' op Twitter.

In de single-player campagne voegt Vault of Tears verder nieuwe vijanden toe met namen als Moss Golem, Dark Fiend, Bog Giant en Acolyte. Ook zijn er meer dan 50 nieuwe items.

De Vault of Tears-update voor Infinity Blade II is aanstaande donderdag gratis te downloaden in de iTunes App Store. Het spel zelf kost € 5,49. Voor dit najaar staat met Infinity Blade: Dungeons ook een nieuw deel in de Infinity Blade-serie gepland. 

Infinity Blade II: Vault of Tears-update
Infinity Blade II: Vault of Tears-update

Epic Games