Interessant:

David Hasselhoff promoot mobiele game: Burnout CRASH!

nieuws 8 april 2012 om 08:41

Ex-Baywatch en -Knight Rider-acteur David Hasselhoff, regelmatig in het nieuws wegens openbare dronkenschap, kent de nodige zelfspot. Hij maakt nu reclame als "master of disaster" voor de nieuwe mobiele game Burnout CRASH!

Criterion Games en EA Mobile introduceren deze maand Burnout CRASH! voor de iPhone, iPod touch en iPad. Burnout CRASH! is een "rampen-racegame" en een spin-off van de originele Burnout-racegame voor de consoles. "Spelers kunnen catastrofistische [sic!] Super Features en trigger road-verpletterende rampen zoals tornado's, vloedgolven, asteroïden, en zelfs Ufo's activeren", aldus het persbericht.

Leuk is dat EA Mobile "brokkenpiloot" David Hasselhoff heeft ingehuurd om reclame te maken voor het spel in een "Hofftastic Nieuwe Trailer voor Burnout CRASH!". Hasselhoff heeft de laatste jaren door openbare dronkenschappen een behoorlijke puinhoop van zijn leven gemaakt: met een (letterlijk) grote knipoog prijst hij dan ook als "master of disaster" Burnout CRASH! in de trailer aan. Burnout CRASH! is later deze maand verkrijgbaar.

Naschrift: Burnout CRASH! is inmiddels voor € 3,99 verkrijgbaar in de iTunes App Store.

portablegear.nl