Interessant:

Garmin nuvi 2585TV: multimedia-gps

nieuws 22 maart 2012 om 12:14

Garmin introduceert de Garmin nuvi 2585TV, een 5-inch navigatiesysteem met uitgebreide multimediamogelijkheden, zoals een ingebouwde digitale TV-ontvanger en een videospeler.

Naast de geintegreerde digitale TV-ontvanger en de videospeler kan je bij de Garmin nuvi 2585TVqua entertainment rekenen op een fotoviewer, een mp3-speler,een radio met opname- en afspeelmogelijkheden en ondersteuning van audioboeken. Uiteraard beschikt dit multifunctionele navigatiesysteem ook over degelijke navigatiefunctionaliteiten, zoals Garminsabonnementsvrije 3D Traffic-verkeersservice, PhotoReal-knooppuntweergave,Garmins flitspaalservice, text-to-speech (straatnamen worden uitgesproken) en een rijbaanassistent. Het geheugen is uitbreidbaar via het SD-kaartslot (er wordt geen geheugenkaart meegeleverd) en handsfree bellen is mogelijk dankzij de ondersteuning van Bluetooth.

Garmin nuvi 2585TV
Garmin nuvi 2585TV

De Garmin nuvi 2585TV wordt eind maart verwacht en de adviesprijs is 299,-. Het is Garmins tweede navigatiesysteem met een ingebouwde digitale TV-ontvanger, na de Garmin nuvi 1490TV.

portablegear.nl