Interessant:

Sonic 4 Episode II: integratie Windows Phone 7 en Xbox

nieuws 19 maart 2012 om 09:45

De game Sonic the Hedgehog 4: Episode II, die later dit jaar uitkomt, kent een perfecte integratie tussen Windows Phone 7 en de Xbox. Het is mogelijk om het spel op je Windows Phone te saven en op je Xbox verder te spelen en vice versa.

"Een van de toffe aspecten van Windows Phone 7 en de Xbox is de manier waarop ze op totaal nieuwe wijzen kunnen samenwerken", vertelt Ken Balough - die verantwoordelijk is voor Sonic 4: Episode II - aan het Official Xbox Magazine. "Als je bijvoorbeeld op je Windows Phone 7-toestel Sonic 4: Episode II speelt, kan je het spel bewaren en uitzetten en vervolgens op je Xbox verder spelen waar je was gebleven. Het is erg cool dat Microsoft deze integratie tussen de apparaten mogelijk heeft gemaakt".

Sonic the Hedgehog 4: Episode II staat gepland voor mei 2012 en zal behalve voor Windows Phone 7 en Xbox Live ook verschijnen voor iOS, Android en het PlayStation Netwerk. Zover bekend is het de eerste game met deze verregaande integratie tussen Windows Phone 7 en de Xbox, hoewel Microsoft al eerder een dergelijke service had beloofd. Sonic the Hedgehog 4: Episode I, dat in oktober 2010 verscheen, kende deze integratiefunctie niet.

portablegear.nl