Interessant:

Flight Control Rocket voor iPhone en iPad

nieuws 16 maart 2012 om 10:25

Voor de iPhone en iPad is de opvolger van de populaire game Flight Control (waarbij je vliegtuigjes naar landingsbanen moest leiden) verschenen: in Flight Control Rocket moet je raketten naar een ruimteschip begeleiden.

Het originele Flight Control was een hit - onder meer doordat een trial-versie van het spel voorgeinstalleerd was op demo-versies van de originele iPad. In Flight Control Rocket zijn de landingsbanen en de vliegtuigen van het origineel vervangen door raketten en (15 verschillende) ruimteschepen. Op online leaderboards kan je je prestaties vergelijken met die van andere Flight Control Rocket-spelers.

Flight Control Rocket voor iPad / iPhone
Flight Control Rocket voor iPad / iPhone

Flight Control Rocket is ontwikkeld door Firemint en gepubliceerd door EA Mobile. Het spel is in het Nederlands speelbaar, werkt vanaf iOS 4.0 en is voor € 0,79 verkrijgbaar in de iTunes App Store. EA Mobile claimt dat Flight Control Rocket "geoptimaliseerd is voor de New iPad 3", waaraan ze de mysterieuze slagzin "reis intergalactisch in het Retina display!" toevoegen. Hoe en waarom Flight Control Rocket is geoptimaliseerd voor het Retina-display van de iPad 3 is niet duidelijk.

iTunes App Store