Interessant:

Asus Google Nexus Play tablet komt

nieuws 6 maart 2012 om 10:30

Als we de laatste geruchten mogen geloven, introduceert Google binnenkort in samenwerking met Asus een nieuw 'Google Experience Device': de 7-inch Asus Google Nexus Play tablet.

Er gaan al langere tijd geruchten dat Google met een 'eigen' tablet in de Nexus-serie wil komen; mogelijk wordt dit dus de Asus Google Nexus Play. Deze 7-inch tablet (met een resolutie van 1280 x 800 pixels) zou erg lijken op de Asus Eee Pad MeMo M370T en voorzien zijn van een quad-core NVIDIA Tegra 3-processor en Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Omdat Google de prijs laag wil houden (de zoekgigant wil een prijskaartje van $ 199,-) zal de Nexus Play tablet waarschijnlijk wel minder intern geheugen hebben dan de MeMO M370T; in plaats daarvan krijg je de beschikking over online cloudopslagmogelijkheden via Google Drive.

De verwachting is dat de eerste 'Google Experience Device' officieel wordt gepresenteerd tijdens de Google I/O conferentie, die eind juni 2012 in San Francisco plaatsvindt. Dan zal blijken wat er van geruchten waar is. Voor het meest recente Nexus-model, de Galaxy Nexus Android 4.0-smartphone, werkte Google samen met Samsung.

Androidandme