Interessant:

Samsung Galaxy Pocket aangekondigd

nieuws 6 maart 2012 om 10:12

Samsung introduceert de Samsung Galaxy Pocket (S5300), een supercompacte Android 2.3-smartphone met een 2,8-touchscreen, een dikte van slechts 1,2 centimeter en een gewicht van 97 gram.

Op het 2,8-inch grote touchdisplay van de Samsung Galaxy Pocketá(S5300)ákun je websites, foto's en video's prima bekijken. Met 3GB aan opslagruimte (uitbreidbaar via microSD) voor bestanden zoals MP3-muziek, foto's, video's en applicaties heb je behoorlijk wat opslagruimte tot je beschikking. De Samsung MMM ('Movies, Music en Media')-app geeft toegang tot de nieuwste films en muziekáwaar en wanneer het jou uitkomt. Ook naar de radio luisteren is mogelijk dankzij de ondersteuning van FM-radio.á

De Galaxy Pocket draait op Android 2.3 Gingerbreadáen beschikt zodoende over alle bekende Google-toepassingen (YouTube, Gmail, Google Maps etc.). Als schil om Android heen vind je de TouchWiz-interface; meer apps download je in de Android Market of via Samsungs Apps Store. Voor de connectiviteit kan je rekenen op ondersteuning van 3G/HSDPA, WiFi, Bluetooth 3.0 en Samsungs Social Hub-toepassing. De 832MHz-processor van de Galaxy Pocket zorgt voor degelijke prestaties en fotografen is mogelijk met de 2-megapixel camera.

Samsung Galaxy Pocket
Samsung Galaxy Pocket

De Samsung Galaxy Pocket is vanaf het tweede kwartaal van 2012 verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van Ç 139,-. De Galaxy Pocket volgt de Galaxy Y op en is daarom ook wel bekend als de Samsung Galaxy Y2.

portablegear.nl