Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

IKEA Catalogus app voor iPad

nieuws 7 maart 2012 om 11:21

IKEA introduceert een nieuwe geoptimaliseerde catalogus-app voor de iPad; de gratis applicatie biedt een aantal extra's als filmpjes en het opslaan van pagina's in favorieten.

Verder zit de nieuwe app voor de iPad net als de gedrukte versie vol met inspiratie en tips om slim om te gaan met - kleine - ruimtes.áDe IKEA catalogus was eerder al beschikbaar als app voor de iPhone en Android-toestellen. Met de applicatie kun je gemakkelijk bladeren door 4.000 afbeeldingen en zo'n 2.000 producten. Handig is dat de applicatie meteen de dichtstbijzijnde IKEA vestiging vindt als je het product gevonden hebt dat je zocht.

De IKEA iPad-app ondersteuntáin- en uitzoomen voor detailweergave van elke pagina door te dubbeltikken of twee vingers uit elkaar of naar elkaar toe te bewegen. De hele catalogus is snel en eenvoudig te doorzoeken middels trefwoorden en woordcombinaties. Ten slotte is het ook mogelijk om pagina's of producten te delen met familie of vrienden viaáe-mail, Facebook of Twitter.

IKEA Catalogus app voor iPad
IKEA Catalogus app voor iPad

De IKEA applicatie voor de iPad is gratis te downloaden in de App Store.

iTunes App Store


Gerelateerde producten